Hopline, a sörfőzőellátó webáruház.

Kezdd velünk a sörfőzést!

Viking Zab maláta
Viking Zab maláta
102 Ft

Viking Zab maláta

Viking Zab maláta
Viking Zab maláta
Viking Zab maláta

EBC: 3 - 6.5

Viking Zab maláta magas minőségű zabból készült. A nagy méretű héj segíti a máslási folyamatot. A viking Zab maláta kiegyensúlyozott és lágy ízé miatt remek kiinduló alapanyag erősen malátás és komlós sörökhöz. A maláta kizárólag GMO-mentes alapanyagból készül. 

Ajánlott sörtípusok: minden fajta sörhöz

Kihozatal: min 58%

Felhasználás: 20%

Származási hely: Finnország

Raktáron   (650 0,1 kg)
Kiszerelés
102 Ft
Egységár: 1 020 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 3 Ft
Részletek

A Viking Malt egy finn kisvárosból tör a világhírnév felé. Az idő folyamán több maláta üzem egyesült a Balti-régióban. Jelenleg a Viking Malt a legnagyobb malátázó vállalat Észak-Európában, az 5. legnagyobb Európában. A vállalat a gabonát a kevésbé iparosodott Észak- és Kelet-európai országokból szerzi be, ahol alacsonyabb légszennyezés. Az így készült malátának "tisztább" a karaktere. 

A feltüntetett ár bruttó ár, a minimálisan rendelhető 0,1kg-ra vonatkozik. Amennyiben ennél nagyobb mennyiségre van szükséged, pl.: 1,5kg malátára van szükséged, akkor 15db terméket tegyél a kosárba, vagy ha 2,3kg-ot szeretnél, akkor 23db-ot.

Adatok
Címkék
maláta,oat,Viking,zab
Kiszerelés
0,1 kg
EBC
5 alatt
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Budai Tamás
2023.07.06
Gyönyörűen lecsomagolva érkezett, már ránézésre is szebben volt roppantva, mint bármikor máskor, amikor máshonnan vásároltam. Szűrésnél ez be is bizonyosodott.
Keller Csaba
2023.07.06
-
Kiegészítő termékek