Hopline, a sörfőzőellátó webáruház.

Kezdd velünk a sörfőzést!

Kezdő Kit

Ebben a kategóriában találjátok a teljesen kezdőknek szóló sörfőző csaomgokat. Minden csomaghoz részletes, 9oldalas részletekben menő sörfőző leírást adunk. Ebben a leírásban nincs szakzsargon, így biztosan minden érthető lesz. A kitek minden tartalmaznak, ami a sörfőzéshez szükséges. Ha később nagyobb főzeteket is készítenél, csak egy bővítő kitre kell beruháznod.

Több méretű felszerelés kapható nálunk, ez a kis útmutató segít kiválasztani a megfelelőt:

MEDIUM sörfőző csomag: A csomag segítségével egy átlagos 5-6kg malátát tartalmazó csomagot gond nélkül lefőzhetünk. A kithez söröshordót adunk. A sörös hordót nehéz megfelelően tisztítani, a csapban és a hordó peremében lerakódik az élesztő, ami a következő sörödet tönkre teheti. Mi azt ajánljuk hogy maximum 2x használj fel egy hordót, ezután sajnos ki kell dobnod. A sörfőző csomag kapható fazékkal(MEDIUM COMPLETE) és anélkül is(MEDIUM BASIC), így ha rendelkezel otthon nagy lábossal nem kell feleslegesen megvásárolnod.

LARGE sörfőző csomag: Ezzel a csomaggal az erősebb, több malátát tartalmazó sörök is lefőzhetők, ilyen például ai Imperial Stout, Barley wine, Quadrupel stb. Az elkészült sör, söröshordóban tudod tárolni. A kithez söröshordót adunk. A sörös hordót nehéz megfelelően tisztítani, a csapban és a hordó peremében lerakódik az élesztő, ami a következő sörödet tönkre teheti. Mi azt ajánljuk hogy maximum 2x használj fel egy hordót, ezután sajnos ki kell dobnod. A sörfőző csomag kapható fazékkal(LARGE COMPLETE) és anélkül is(LARGE BASIC), így ha rendelkezel otthon nagy lábossal nem kell feleslegesen megvásárolnod.

GRANDE sörfőző csomag: Ugyan az mint a LARGE sörfőző csomag, de a parti kegek helyett koronazárót és a hosszá való kupakot tartalmaz, itt az üvegek beszerzéséről neked kell gondoskodnod. Ha megittuk a sört az üveget mossuk el azonnal, így később minimális munkával új sör kerülhet beléjük. A sörfőző csomag kapható fazékkal(GRANDE EXTRA) és anélkül is(GRANDE), így ha rendelkezel otthon nagy lábossal nem kell feleslegesen megvásárolnod.

KOMPAKT sörfőző csomag: A nevét a kompakt méretéről kapta. A csomaghoz 21L-es fazekat adunk, a 16L-es recepteket könnyedén lefőzhetjük benne. Használati utasításban lévő apró trükkel azonban a 21L-es recepteket is könnyedén lefőzhetjük vele. A készlet koronazárót és a hosszá való kupakot tartalmaz, itt az üvegek beszerzéséről neked kell gondoskodnod. Ha megittuk a sört az üveget mossuk el azonnal, így később minimális munkával új sör kerülhet beléjük.

IDEAL sörfőző csomag: Csak az alapokat tartalmazza, fazék és hűtőspirál nincs benne. Ezt azoknak ajánljuk, akik szeretnének ismerkedni a sörfőzéssel, de egyből a 21L-es receptekkel kezdenének. A készlet koronazárót és a hosszá való kupakot tartalmaz, itt az üvegek beszerzéséről neked kell gondoskodnod. Ha megittuk a sört az üveget mossuk el azonnal, így később minimális munkával új sör kerülhet beléjük.

Szűrés