A Bécsi Ászok sörök nagy népszerűségnek örvendtek néhány századdal korábban. Sajnos a fényük megkopott, manapság néhány kézműves főzdét leszámítva csak Mexikóban főzik nagyobb mennyiségben. Újabban a kézműves forradalom újra kezdi felkapni ezt a stílus. Borostyánvörös, meglehetősen erős, ugyanakkor száraz is egyszerre.
Alapesetben a receptcsomagjaink nem tartalmaznak vízkezelőszereket, hacsak ez nincs külön feltűntetve a leírásban. Ha szükséged van vízkezelőszerre, ezeket ITT kedvezménnyel megvásárolhatod.
Maláta:
3.2kg Viking Bécsi maláta
1.2kg Munich Dark maláta
Komló(+forralási idő):
30g H.Tradition komló - 60perc
20g H.Tradition komló - 10perc
Élesztő:
2 db Yeastflow Pils'ing them sotfly
A teljes receptet ITT találod
A receptcsomagból kb. 21 liter sört tudsz készíteni.