Hopline, a sörfőzőellátó webáruház.

Kezd velünk a sörfőzést!

Unity Brewing alapítói csomag 50000ft
Unity Brewing alapítói csomag 50000ft
50 000 Ft

Unity Brewing alapítói csomag 50000ft

Unity Brewing alapítói csomag

Várhatóan elérhető: 2023. július 31-ig 

Raktáron   (95 db)
50 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 500 Ft
Részletek

Sziasztok,

Ez az újdonsült leendő főzdénk egyik alapítói csomagja. 

Miért jó neked, ha megveszed? 

 

A csomag megvásárlásával elősegíted a főzde indulását, amit mi pedig többféleképpen is meghálálunk. 

Bármely konstrukciót is választod, a pénzedért- és a belénk fektetett bizalmadért cserébe egy klassz kis szeretetcsomagot adunk. Ha úgy döntesz, hogy beruházol valamelyik csomagra, azzal tiszteletbeli alapítótaggá válsz és hozzájárulsz a főzde sikerességéhez, amiért nagyon hálásak vagyunk!A jelen 50,000 forintos csomag tartalma:

  • A főzdében, azon belül is a vendéglátó részben lesz egy "Akikre büszkék vagyunk" szekció a falon, ahol az összes alapító tag neve lesz felsorolva érkezési sorrendben. Ez a legkisebbtől a legnagyobb csomagig érvényes mindenkire kivétel nélkül.
  • Két darab teljesen egyedi logóval ellátott és limitált számban gyártott söröspohár, amiből csakis annyi fog készülni, ahány alapító tagunk van. Ebből soha többet nem fogunk gyártatni, így csakis annak lesz, aki az elejétől velünk tart!
  • Két darab főzdelátogatásra feljogosító kupon egy személy részére 1 év érvényességi idővel, ez másra átruházható! (vagy beváltható (4dl sörre / kupon)
  • Heti 2x4dl, vagy 4x2dl sör fogyasztása a taproomban 6 hónapon keresztül! Ennek fogyasztása összevonható, tehát ha mondjuk csak havi egy alkalommal látogatsz meg minket, akkor a teljes havi hátralévő kreditedet lefogyaszthatod az adott hónapra. 

   /A csomagban foglalt tételek együttes kereskedelmi értéke egyébként közel 80,000 forint/Mivel sokan jeleztétek, kérdeztétek, mi megpróbálunk eleget tenni ennek. Ezért, ha valaki nem budapesti, vagy bármilyen oknál fogva az adott hónapban nem tudná személyesen lefogyasztani a kreditjét, azoknak fel tudjuk ajánlani a havi sörmennyiség havonta egy adagban történő kiszállítását frissen dobozolt állapotban! Tehát ha ez lenne valakinél a visszatartó erő, akkor emiatt már nem kell aggódnotok!

 

Hogy ne legyen félreértés még véletlenül sem, azt szeretnénk kiemelni, hogy a csomagok megvásárlásával tiszteletbeli alapítótagokká váltok, nem pedig tulajdonosokká. Ez nem egy részvénytársaság és a pénzetekért nem kaptok üzleti részesedést, csupán a fent említett tételeket tartalmazza! Tehát magához a céghez semmilyen jogi, vagy üzleti kötelék, felelősség nem fog kötni!

Az indulás szeptemberre van tervezve, de ha ez bármilyen rajtunk kívül álló okból csúszik, akkor ezzel természetesen a fogyasztás kezdete is tolódik.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!