Hopline, a sörfőzőellátó webáruház.

Kezdd velünk a sörfőzést!

Ír Stout / Irish Stout - 21L

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.8 (4 vélemény)
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
András
2023.07.06
Ez volt az első rendelésem a Hopline-ról. A csomag gyorsan és problémamentesen megérkezett, és a szállítási költség is kevesebb volt, mint amikor máshonnan rendeltem.

A maláták illata kifejezetten friss volt, már felbontás előtt is érezni lehetett a különbséget az egyes típusok között. Külön köszönet, hogy mindent külön csomagoltok és egyértelműen címkéztek.

A roppantás minőségét többen kiemelték már előttem is, én csak csatlakozni tudok, gyakorlatilag ezredre pontosan azt az OG-t kaptam az adott sörlé mennyiség mellett, mint ami a receptben szerepelt (1,055 g/cm3).

A sör még erjed, de gondoltam megírom az értékelést, mielőtt elfelejtem :D.

Szóval csak így tovább. Annyi észrevételem lenne, hogy néhány egyszerűbb eszközzel lehetne még bővíteni a kínálatot (pl. mérőhenger), mivel ha valami elfogy/tönkremegy/újonnan kell, akkor azt máshonnan kell rendelni, és ha csak egy dologról van szó, akkor nem igazán éri meg, főleg ha a szállítási költség több, mint a termék ára.
Dr. Liquid Bread
2023.07.06
Gyorsan megérkezett a rendelés, 1 nap alatt ideért (Y)
A receptet készítve, ez volt az első csomag, ami végig tökéletesen tartotta a recept által leírt OG/FG értékeket! :) Külön örültem, hogy prémium élesztőt kaptam hozzá, a főerjedés rekordgyors volt, 1 nap alatt lezajlott az oltástól számítva :O :D Nagyon finom kávés, csokis, pörkölt ízeket felvonultató nem túl erős, "pontolyanamilyenneklenniekell" stout lett a végeredmény! :) Aki szeretne megismerkedni ezzel a sörtípussal, tökéletes választás ez a receptcsomag! Hajrá srácok, csak így tovább! :)
Misi
2023.07.06
Az alapanyagok kitűnőek voltak és egyesével csomagolva, ponotosan felcímkézve érkeztek. A szállítás foxpost-tal zökkenőmentes volt. Csak azért nem 5 csillag, hogy 2 apróság megoldódjon: 1. 21l-es brewfather recept alatt a 10l-es volt linkelve, de szerencsére a csomagban volt a 21l-es recept kinyomtatva, így csak az applikációban akadt egy kis plusz adminisztáció. 2. A receptben írt 40g-40g komlót trükkös 30g-50g osztásban csomagolva kaptam. Összeségében elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek!

Admin: köszi az értékelést. A komlókat a járatos kiszerelésekből rakjuk össze. Kell egy kicsit mérni vele. Így tujduk jó áron adni.
Zoli
2023.07.06
Első rendelésem a Hopline-tól.
Profi: csomagolás, leírás.
Nagyon finom végeredmény.
Csak így tovább! :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza