Hopline, a sörfőzőellátó webáruház.

Kezdd velünk a sörfőzést!

Viking APA 21L

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Ábel
2023.07.06
Teljes részletes receptleírással, gondosan csomagolt alapanyagokkal érkezett a csomag. Maga a sör elképesztően finom, kiegyensúlyozottan malátás és komlós, egyik sem nyomja el a másikat. Színe élesztő nélkül kifejezetten borostyános de tiszta élesztővel kicsit hazy ami rendkívűl jól áll neki. Kiváló receptcsomag, nagyon jó áron, csak ajánlani tudom.
Dávida János Antal
2023.07.06
Kezdő vagyok ebben az "alkémiában", első főzésem de nem találok benne hibát, nagyon ,jó összetétel, kellemes aromák, keserűsége is rendben, barátaim is rendben találták, úgyhogy rendeltem is még egy csomagot, csak ajánlani tudom!
Zsákai Tamás
2023.07.06
Legelső söröm volt, így emlékezetes marad! A receptet követve nehéz eltévedni, persze több ponton rettegtem hogy "mi lesz, hogyha" de végül tényleg egy finom és kiegyensúlyozott sör lett az eredmény.
Nekem palackozás után kellett neki 2-3 hét amíg a kezdeti markáns komlókeserűség háttérbe húzódott, és jobban előjöttek az aromakomlók és a maláta ízei. Szóval érdemes vele várni kicsit mert megéri, bár elsőbálos sörfőzőként minden lépésnél tűkön ültem én is. :-D
Annyiban tértem el a recepttől hogy hidegkomlóztam is, 50-50g Citra és Amarillo komlóval az erjesztés 5. napja környékén. De ezt kicsit bánom mert lecsökkent a kihozatal, plusz megváltoztatta a sör jellegét.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza