Hopline, a sörfőzőellátó webáruház.

Kezdd velünk a sörfőzést!

Viking Pale Ale maláta

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Katona Máté
2023.07.06
Maradéktalanul elégedett vagyok a vásárolt termékekkel, csomagolással és kiszállítással. Külön kiemelném, hogy más boltoktól vásárolt malátákkal a rizshéj ellenére (sörfőzőgépben) a máslás egyenlő volt a szenvedéssel, mert szerintem túlroppantják a malátát. Tőletek viszont megfelelően roppantott malátát kaptam minden alkalommal, ami leredukálta a máslás időtartamát és javította a kihozatalom. Le a kalappal csak így tovább!
Budai Tamás
2023.07.06
Gyönyörűen lecsomagolva érkezett, már ránézésre is szebben volt roppantva, mint bármikor máskor, amikor máshonnan vásároltam. Szűrésnél ez be is bizonyosodott.
Szép Ferenc
2023.07.06
Először rendeltem tőlük, de nem utóljára. A csomag gyorsan megérkezett(2 nap). Többet nem fogok a városon átmászni, hogy sörös cuccokat vegyek. Nagyon szépen, igényesen elkülönítve érkeztek a maláták. A kihozatalom az eddigi kínkeserves 60%-ról 73%-ra nőtt, pedig mindent úgy csináltam, mint eddig(BIAB). A komlónak külön örültem, hogy a 100 g-os is 50-50 g-os kiszerelésben érkezett. Így nem kellett mind felbontanom hidegkomlózás előtt. Most egy IPA készült és először történt, hogy az FG-m is pontosan annyi lett, mint a recepttervezőben. Az OG is csak a 10+%-os kihozatal javulásnak köszönhetően ment el. Teljesen újra kellett kalibrálnom az eszközeimet Brefatherben, aminek örülök.:) Találkozunk még! Külön plusz pont Tamás blogjáért. Eddig ilyen tartalmakat csak külföldi oldalakon láttam!
Goda Bence
2023.07.06
Első rendelésem egy szimpla citra ipahoz. A termékek gyorsan, gondosan csomagolva érkeztek (először használtam csomagautomatát is, és az is tetszett) A roppantással is elégedett voltam. A sörlé már kotyog, várom az eredményt.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza