Hopline, a sörfőzőellátó webáruház.

Kezdd velünk a sörfőzést!

Madagaszkári Bourbon vanília 1 szál

Madagaszkári Gourmet Bourbon vaníliarúd, 1,8-2,4 % vanilin tartalommal. Egy rúd kb. 3g. 

970 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Részletek

A madagaszkári vaníliarúd a világ legnépszerűbb vaníliája, aromája, illata mindenki számára ismerős. A klasszikus vaníliaillat, tiszta és egyben merész, egy csipet csokoládéval, karamell- és vaníliafűszeres jegyekkel megpuhítva szívódik bele elménkbe.

Madagaszkáron állították elő a világ legtöbb vaníliáját, szóval ismerős illat és íz, amelyet mindannyian szeretünk. Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete szerint Madagaszkár vezeti a világot a vanília termelésben, közel 4000 tonna éves betakarítással.

Az egyik legnépszerűbb madagaszkári vanília a Bourbon. A vélekedéssel ellentétben a madagaszkári Bourbon vaníliarúd nem egyfajta alkoholról van elnevezve. Bourbon sziget (jelenlegi nevén Reunion sziget) Madagaszkártól 800 km-re fekvő sziget, ahol a vaníliát termesztik. Ma más közeli szigetek, például Comore-szigetek, valamint testvérszigete (Moroni) egészséges környezetet biztosítanak a vanília termesztéséhez. Ezek a vaníliák a legjobb minőségűek, gazdag, sötét aromával rendelkeznek. Nagyon olajosak, erős vaníliaillattal. Tökéletesek választás házi vanília kivonat készítéséhez, fagylaltokhoz, süteményekhez, pékáruk készítéséhez.

Adatok
Címkék
vanillia rúd
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!