Hopline, a sörfőzőellátó webáruház.

Kezd velünk a sörfőzést!

Castle Chocolate Wheat maláta
Castle Chocolate Wheat maláta
155 Ft

Castle Chocolate Wheat maláta

EBC: 800 - 1000

A hántolt búza, kiválóan helyettesíti a hántolt pörkölt malátát.

A hántolt maláta nagyon nehezen gyártható, ha egy pici héj is marad pörkölés előtt a malátán, már keserű ízt ad a végterméknek. Ennek kiküszöbölésére búzamalátát használnak, a búza nagyon könnyen hántolható, sokkal tisztább a végeredmény. A pörkölt búza tökéletesen helyettesíti Viking Pearled Black malátát. Az úgy gyártott maláta csökkenti a füstös ízt és kiemeli a kávés jegyeket. Enzimaktivitása nincs, extrakt tartalma a pörkölés hatására csökken.

1-2% arány esetében a színt növeli, de ízben jelentős változást nem eredményez, ha a felhasználási arány 10%-ra növeljük, keserű, kávés jegyek kerülnek előtérbe. 

Ajánlott sörtípusok: sötét sörök, tipikusan: stout és porter

Kihozatal: min 65%

Felhasználás: 1-2%

Származási hely: Németország

Raktáron   (250 0,1 kg)
155 Ft
Egységár: 1 550 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft
Részletek

A Castle Malting, Belgium legrégebbi malátaüzeme, amely a csodálatos Beloeil kastély szomszédságában található, a legjobb minőségű alap- és különleges maláták széles választékát kínálja. Ezek lehetővé teszik a pilzeni és búza söröktől a legsötétebb apátságig és a különféle biosörökig bármilyen sörstílus elkészítését.

A feltüntetett ár bruttó ár, a minimálisan rendelhető 0,1kg-ra vonatkozik. Amennyiben ennél nagyobb mennyiségre van szükséged, pl.: 1,5kg malátára van szükséged, akkor 15db terméket tegyél a kosárba, vagy ha 2,3kg-ot szeretnél, akkor 23db-ot.

Adatok
Címkék
Castle,chocolate,Malting,wheat
EBC
600 felett
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek